Værelser.com

Find værelser til leje.

Værelse i København SV

Modelfoto

ROOMIE SØGES TIL VÆRELSE MED UDSIGT UDOVER KANALERNE MED TO KREATIVE GUTTER PÅ 35 OG 36

Hej boligsøgende - Vi leder efter dig til et værelse i en lækker, ny og lys 4 værelses lejlighed på 111 kvm på Teglholmen. Udsigt lige ned til kanalerne, hvor vi bader om sommeren (og nogle gange om vinteren).
Vi leder efter en roomie, der bliver hængende i minimum 12 måneder. Værelset er 8,8 m2 med stort vindue og indbygget skab - og så har du selvfølgelig fri adgang til stor stue, køkken, badeværelse og altan vi deler. Der er indkøbsmuligheder lige nede på gaden og vi er blevet lovet en Metro station lige om lidt. Alt i alt et herligt sted!
Du kommer til at bo sammen med;
Jesper, 36, Grafisk designer i skønhedsbranchen (hudplejepusher) og glad for at gøre rent med et glas rosé i hånden.
Mikkel, 35, Business Developer i tech-branchen, han elsker at værne om blomsterne på altanen, og er kæmpe musikfan, derfor at finde på diverse festivaler i løbet af sommeren.
Selvom alder jo ikke er altafgørende, ser vi helst at du er +27 år og har tidligere erfaring med at bo sammen med andre.
Vi forventer ikke at du kan fremvise en forkromet karriereplan, pensionsopsparing og 12 i snit fra studiet. Men du skal have en fast strøm af likvide midler, lidt livserfaring og en ambition og positiv indstilling til hvad livet og verden har at tilbyde!
Sagt på en anden måde: lysten til at bo med to udadvendte kreative unge fyre, i et dejligt sted på Teglholmen, skal vægte tungere end din akutte bolignød for et hvilket som helst sted i København.
Standard-in...